Verzorging Knaagdieren - Dierenpension Den Haag

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verzorging Knaagdieren

Dierenpension Den Haag biedt uw knaagdier een ontspannen, goed verzorgde kwaliteitsopvang. Voor die periodes waarin u zelf tijdelijk even niet voor uw knaagdier kunt zorgen. Zoals tijdens de vakantie, een verhuizing of vanwege andere redenen.

Alle huisdieren die aan onze zorgen worden toevertrouwd, worden door ervaren medewerkers met liefde en aandacht verzorgd. Waarbij kwaliteit en hygiƫne hoog in het vaandel staan.

Om een ontspannen verblijf te waarborgen, wordt de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk verstoord.

De huisdieren die bij ons verblijven worden dagelijks meerdere malen gecontroleerd op hun gezondheid. Dat doen wij door de eetlust en ontlasting te controleren. Dat zijn goede indicaties voor de gezondheidstoestand. Indien wij dat nodig achten, schakelen wij in het belang van het dier een dierenarts in. De hieruit voortvloeiende kosten worden aan u doorberekend. 
Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden.

Zieke dieren

Helaas kunnen wij, ter bescherming van onze andere pensiongasten, geen dieren met een besmettelijke aandoening of ziekte in opvang nemen. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.
Als u uw knaagdier bij ons in pension brengt, doe dat dan in zijn eigen kooi met zijn eigen spulletjes. Zoals het voer- en waterbakje, het speelgoed en dergelijke. Markeer deze spulletjes met een watervaste stift met de naam van het knaagdier.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu